Costa de la LUZ i mitt hjärta

Skrivet Apr 30, 2013 i Journalistik

Cadizuppslag

Vackert som vanligt när the ladies på Helsingborgs Dagblad ritar helgbilaga! :) (fler bilder finns på webben) Känner lite extra mycket kärlek för det här jobbet eftersom det bidde reunion efter 9 års separation. 20 år ung virrade jag runt i de där gränderna, med håret instoppat under hoodien i misslyckat försök att undvika jobbiga snubbar. Jag spelade strandfotboll med finaste nya vännerna, sippade cruzcampos, råpluggade spanska under solen och flöt i Atlanten med blicken mot stjärnhimlen. Det var där jag upprättade kontraktet med världen att aldrig sluta svira omkring och njuta av alltsammans, så utan Cádiz kanske det aldrig skulle blitt nått mer. Alltså var det ju helt omöjligt att skriva ett reportage som kändes tillräckligt BRA… Det enda jag bestämde mig för var att få in så mycket gaditanos som möjligt eftersom det är folket som gör staden, atmosfären, det unika med just Cádiz. Sen fick det bli som det blev <3

Leave a Reply